pátek 27. června 2014

Ladime rezim a vyjíždíme z Cech

Nase vyprava pokračuje. Pomalu, ale jistě. Středa byl náš první den, kdy jsme jeli celý den, tedy v uvozovkach. Vyjeli jsme cca v 11h z Kozlan, ale za Kralovicemi nás chytla bourka, vykempovali jsme se, zcela šťastně v bufetu u kempu, i s umyvarkami, pak když Maruska usnula, prejeli jsme nejdelsi úsek, do Manetina, zde opět vykempovani na baroknim náměstí se zámkem a dojezd na nocleziste v lesiku. Celkem 45 km.
Druhý den jsme v uhrnu jeli asi 4 hodiny, o přestávku se obstaraly prázdné kolo v Lazanech a oběd v Touzimi. Spali jsme pod stromy na louce
Dnes jsme sjeli do Mariánských lazni, zatím kempujeme, poobedvali jsme a až se Maru unavi, vyrazíme k hranici. Tempo máme pomale, ale pohodove. Odpočinou si všichni. Ve stanu spí Marus krásné, basti výživy, s nami rajčata a okurky, chleba, občas pacholik. V noci se tulime a zima není. Je skvělý partak do naší expedice. My makame, ale zase ne přespříliš. Už jsme viděli srnky, divoké déle, danky ( v oboře) a zajíce, dále blize neurčené dravce. Zatím nás to baví a Maruskou zda se taky.

Žádné komentáře:

Okomentovat